kundaktiviteter phoniro ny

Ett samarbete med oss ska vara givande på mer än en sätt. Därför arrangerar vi utbildningar, användarträffar, seminarier och inspirationsdagar på flera orter. Våra kunniga kursledare har mångårig verksamhetskompetens och genomför såväl schemalagda kurser som skräddarsydda kurstillfällen utifrån varje kunds enskilda behov. Våra omtyckta kundaktiviteter garanterar inspiration, nytänkande, erfarenhetsutbyten och möjlighet för dig att knyta värdefulla kontakter och ta del av de senaste verksamhetsförändringarna. Vi deltar även på konferenser och mässor runt om i Sverige. Är du intresserad av en egen kundaktivitet i kommunen? Kontakta oss så hjälper vi gärna till.

 

KUNDAKTIVITETER

 
Är du intresserad av att vi föreläser för er på hemmaplan? Kontakta johanna.lethin.jacobson(at)phoniro.se.

 

REGIONAL 1-DAGARS ANVÄNDARTRÄFF LITE MINDRE, LITE NÄRMARE

Finns intresse? Kontakta oss på marknadsaktiviteter(a)phoniro.se för en intresseanmälan. Ej bindande.

 

WEBINARIUM E-TILLSYN MED KAMERA OM NATTEN

23 juni och 16 augusti, kl 10-11, bjuder vi in till kostnadsfritt webinarium med fokus på e-tillsyn via kamera om natten. Det är samma innehåll vid båda tillfällen. Intresseanmälan gör du till johanna.lethin.jacobson(at)phoniro.se. Ange din e-postadress och vilket datum du är intresserad av att delta på. Varmt välkommen med din anmälan!

Till hösten kommer vi även att bjuda in till webinarium för presentation av personligt assistanstöd för tidrapportering och vår nya generation larmsystem Phoniro 6000. Har du förslag på fler webinarium? Skicka gärna dina förslag till marknadsaktiviteter(at)phoniro.se.

 

VI FINNS I ALMEDALEN 3-10 JULI

5 juli kl 11.45 bjuder vi in dig till vårt kostnadsfria seminarium "Nyckeltal från insamlad data maximerar nyttan av välfärdsteknik",  i Offentliga Affärers tält på Strandvägen 4. 

Nyckeltal från insamlad data maximerar nyttan av välfärdsteknik
Införandet av välfärdsteknik går långsamt i kommunerna. Testpiloter leder sällan till fullskaliga införanden. Genom att följa upp data och nyckeltal kan välfärdsteknik införas i snabbare takt med säkrad kvalitet. Det finns en it-plattform för välfärdsteknik som även lagrar data om utförd omsorg.
Medverkande: Magnus Fröberg, Affärsutvecklingschef Phoniro

 

6 juli finns vi tillsammans med Hälsans Nya Verktyg i Fysiken i Visby. Välkommen!

Är du intresserad av att boka möte med oss på plats i Visby? Kontakta johanna.lethin.jacobson[at]phoniro.se

 

VI ÄR FÖRELÄSARE OCH UTSTÄLLARE ÄLDREDAGEN l LINKÖPINGS KOMMUN

13 september Konsert & Kongress, Linköping

 

Montörsutbildning i höst

Mer info kommer. För intresseanmälan kontakta Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. .

 

FSS SOCIALCHEFSDAGARNA 

5 - 7 oktober Karlstad
Möt oss på Karlstad CCC.
Mer information kommer snart.

 

 

KUNDAKTIVITETER 2017


PHONIRO ANVÄNDARTRÄFF
Spara datumet redan nu. 21-22 mars 2017.

MVTe - MÖTESPLATS VÄLFÄRDSTEKNOLOGI OCH E-HÄLSA
24-25 januari 2017.

 

FSS SOCIALCHEFSDAGARNA