kundaktiviteter phoniro ny

Ett samarbete med oss ska vara givande på mer än en sätt. Därför arrangerar vi utbildningar, användarträffar, seminarier och inspirationsdagar på flera orter. Våra kunniga kursledare har mångårig verksamhetskompetens och genomför såväl schemalagda kurser som skräddarsydda kurstillfällen utifrån varje kunds enskilda behov. Våra omtyckta kundaktiviteter garanterar inspiration, nytänkande, erfarenhetsutbyten och möjlighet för dig att knyta värdefulla kontakter och ta del av de senaste verksamhetsförändringarna. Vi deltar även på konferenser och mässor runt om i Sverige. Är du intresserad av en egen kundaktivitet i kommunen? Kontakta oss så hjälper vi gärna till.

 

KUNDAKTIVITETER

 
Är du intresserad av att vi föreläser för er på hemmaplan? Kontakta johanna.lethin.jacobson(at)phoniro.se.

 

REGIONAL 1-DAGARS ANVÄNDARTRÄFF LITE MINDRE, LITE NÄRMARE

Finns intresse? Kontakta oss på marknadsaktiviteter(a)phoniro.se för en intresseanmälan. Ej bindande.

 

WEBINARIUM E-TILLSYN MED KAMERA OM NATTEN

Den 16 augusti, kl 10-11, bjuder vi in till kostnadsfritt webinarium med fokus på e-tillsyn via kamera om natten. Inbjudan gäller för dig som är befintlig kund hos oss. Intresseanmälan gör du till johanna.lethin.jacobson(at)phoniro.se. Ange din e-postadress och vilket datum du är intresserad av att delta på. Varmt välkommen med din anmälan!

WEBINARIUM IT-STÖD FÖR PERSONLIG ASSISTANS

31 augusti bjuder vi in till webinarium för presentation av personligt assistansstöd för tidrapportering, kl 10-11. Inbjudan gäller för dig som är befintlig kund hos oss. Deltagandet är kostnadsfritt. Intresseanmälan gör du till johanna.lethin.jacobson(at)phoniro.se. Varmt välkommen med din anmälan.

 

Längre fram i höst kommer inbjudan för nya generationens larmsystem Phoniro 6000. Har du förslag på andra webinarium? Skicka gärna dina förslag till marknadsaktiviteter(at)phoniro.se.

 

VI ÄR FÖRELÄSARE OCH UTSTÄLLARE ÄLDREDAGEN l LINKÖPINGS KOMMUN

13 september Konsert & Kongress, Linköping

 

TRÄFF OCH DIPLOMERAD MONTÖRSUTBILDNING

14-15 september, Stockholm

Klicka här för inbjudan.

 

FSS SOCIALCHEFSDAGARNA 

5 - 7 oktober Karlstad
Möt oss på Karlstad CCC.
Mer information kommer snart.

 

 

KUNDAKTIVITETER 2017


PHONIRO ANVÄNDARTRÄFF
Spara datumet redan nu. 21-22 mars 2017.

MVTe - MÖTESPLATS VÄLFÄRDSTEKNOLOGI OCH E-HÄLSA
24-25 januari 2017.

FSS SOCIALCHEFSDAGARNA